Telefon: +36 70 637 3992 | 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. info@horvatservice.hu

Jótékonyság

Cégünk nagy hangsúlyt fordít arra, hogy évente több nagyvárosban is egy-egy kiválasztott közintézményben az arra rászorulóknál egy ingyenes, jótékonysági nagytakarítást elvégezzen

Jelen esetben mind Budapesten, Pécsett és Szegeden is vannak olyan területeink, melyeket évi egy alkalommal meglátogatunk, és egy teljes körű szolgáltatást nyújtva, elvégezzük a munkálatokat.

Ezek az intézmények főként olyan területek, ahol fogyatékossággal élőkkel foglalkoznak, de van köztük óvoda is, ahol örömmel veszik jótékonysági kezdeményezésünket.

Ahol arról kapunk hírt, hogy valamilyen sportrendezvény keretén belül szintén támogatni lehet egyes területeket, csapatunk magas létszámmal mind a nevezési díj befizetésével hozzájárul ennek sikeres létrejöttéhez, illetve tevékenyen részt vesz a sportrendezvényen.

A Horvát Service kiemelten támogatja a Csemete Alapítványt.

Néhány gondolat az alapító, Snow Andrea tollából, kinek már két könyvének megjelenése is jelzi elhivatottságát:

Alapítvány szeretne színt, örömöt, nevetést vinni a kisgyermekek életébe, és mozgalmas életet, izgalmas élményeket nyújtani számukra. Más szóval, szeretnék az intézményeket a szerető családi otthonhoz hasonlatos hellyé tenni, és kis lakóikat a mások számára magától értetődő mindennapi kis örömökben részesíteni.

Amellett, hogy cél az otthonokban élő súlyosan fogyatékos kisgyermekek életének jobbá tétele és a társadalomba történő integrálódásuk segítése, az Alapítvány másik célkitűzése a jótékonysági sport – a futás – a triatlon, mint adománygyűjtő modell népszerűsítése és bevezetése Magyarországon.

Az Alapítvány kezdeményezése, a Team Heart – egy adománygyűjtő modell, ami komoly haladást ért el a jótékonysági futás, mint adománygyűjtés népszerűsítésében, és amely a futók és triatlonosok részére felhasználóbarát módon ad útmutatást, miként támogathatják megtett kilométereikkel közvetlenül a kiválasztott ügyet. A cél az, hogy a jó cél érdekében történő adománygyűjtést megvalósító eszközzé váljon, és hogy mindenkinek megmutathassák, mennyire jó érzés a sporttal egytemben másokról is gondoskodni!”