Telefon: +36 70 637 3992 | 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. info@horvatservice.hu

Bemutatkozás

Innovatív takarítási szolgáltatásainkat egész Magyarország területén végezzük.

Szolgáltatásaink

Hogyan indultunk?

Cégünk 1996. tavaszán alakult. Családi vállalkozásként indultunk, kitartó munkánk, fejlődésünk és az éppen aktuális trendek figyelembevételével sikerült olyan szintre emelni innovatív takarítási szolgáltatásainkat, hogy az évek során megrendelőink egymás után ajánlottak minket cégekhez, így most már egész Magyarország területén végzünk takarítási munkálatokat.

Ennek további oka cégünk megbízhatósága, mely bár egyre nagyobb létszámban működik, de a családias és egyben határozott munkamorál megtartására mindig nagy figyelmet fordítottunk.

Állandóan figyeljük a legkorszerűbb technológiákat a piacon, illetve a mai elvárásoknak megfelelően ezeket leginkább egy környezettudatos látásmóddal is párosítjuk.

Kapcsolatunk nemcsak megrendelőinkkel működőképes, hanem beszállítóinkkal is már több éves múltat tudhatunk magunk mögött.

Minősítéseink

ISO 9001: 2008 szabványú minősítéssel is rendelkezünk.

Megrendelőinkhez kizárólag ajánlás útján kerülünk, mely szintén alátámasztja dolgozóink precíz, igényes hozzáállását a munkaterületeken való feladatok ellátásához.

Ennek az eredményes fejlődésnek köszönhetően elnyertük idén az „AA” minősítést, mely a Magyarországon működő cégek igen magas elismerése, amit a pénzügyileg stabil, megbízható vállalkozások kapnak meg.

Fejlesztéseinkből engedjék meg, hogy néhányat kiemeljünk, melyek egyedülállóak Magyarországon:

Saját gépparkkal rendelkezünk, így nem kell kölcsönzési időre várni, azonnali hatállyal tudunk időpontot egyeztetni egy megrendelés alkalmával

Összefüggő szolgáltatásként tudjuk nyújtani a Facility managment-et, mellyel egy átfogó szolgáltatás keretén belük, mind az összes takarítási területet lefedjük, illetve karbantartási és biztonsági szolgálatot is ellátunk egy szerződés keretén belül.

Saját gumfree géppel csak mi rendelkezünk Magyarországon.

Amiért minket érdemes választani:

Teljes körű mind napi, mind eseti megrendelés alapján zajló takarítási munkálatokat végzünk

Kiegészítő szolgáltatásainkkal átfogó tisztaságot tudunk teremteni a teljesség igénye nélkül.

Várjuk megkeresését, hogy egy cégére szabott ajánlattétel megkezdhessük a munkálatokat Önöknél!

Szolgáltatásaink

Napi és kiegészítő takarítás minden területen és felületen

Épületüzemeltetés, facility managment

Higiéniai termékek biztosítása

Mozgólépcső tisztítás

Síkosságmentesítés

Rágógumi eltávolítás gumfree technológiával

Ablaktisztítás alpintechnikával

Gépi szőnyegtisztítás

Homlokzattisztítás

Biztonsági szolgálat

Rágcsáló és rovarirtás

Kerttervezés, kivitelezés

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Cégünkről még néhány fontos információ:

  • országos szinten állunk megrendelőink rendelkezésére
  • közel 500 fős létszámmal működünk
  • 600 millió forintos minőségbiztosítással rendelkezünk
w

Rólunk mondták

"Tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek, aki elkötelezett,és munkájára igényes.Kiváló csapat, a vezetőkről pedig csak nagy betűkkel tudnék beszélni.Korrekt a dolgozókkal,fizetés időben ami a mai világban bizony sokat számít."

"Ez a munka hely a legjobb, ahol eddig dolgoztam mivel a fonokok is nagyon megertok es csalad centrikusak amiben csak tudnak segitenek. En az Arkadban dolgozom en imadok itt dolgozni mivel a harom fonokunk van es nem ugy bannak velunk mintt egy beosztottal hanem mintt egy barattal.
Az elozo munka helyemen nem foglakozott velem fonok hogy mi van velem es a csaladdal csak az volt a lenyeg dolgozzak a tobbit nem erdekelte. Egy a lenyeg itt nagyon jo dolgozni es en nagyon szeretek is es orromel megyek dolgozni mimden nap es ez a lenyeg!!
"

"A legprecízebb,legjobb,legbecsületesebb embereket alkalmazzák!!!!!!!!! Csak gratulálni lehet a Cégnek!!!!!!!!!!!!!!!"

"Tiszta ,kulturált,és profi munka kör,munka hely , a dolgozó takarítóknak megvan adva minden ahhoz hogy könnyebben elvégezzék a kiadott munkát, a munkatársak is barátságossak, segitőkészek, szóval egy családias környezetben dolgozhat,és ez mellet sok más mindent megtanulhat a dolgozó, a tisztasággal a takarítással kapcsolatban."