Telefon: +36 70 637 3992 | 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. info@horvatservice.hu

Elérhetőségeink

Keressen minket bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok jelentkezni az állásokra?

Az oldalon a kiválasztott állásnál vagy telefonon vagy az oldalon található form segítségével visszahívás kérést küldesz nekünk. Felvesszük veled a kapcsolatot és behívunk irodánba, ahol személyesen megismerjük egymást és kiválasztjuk a számodra megfelelő munkát!

Miért kell személyesen is bemennem az irodába?

Az állásra való jelentkezést követően ez az első szűrési pont, ahol felmérjük a rátermetségedet az álláslehetőségeinkre.

Hol található az iroda?
Irodánk helye: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

w

Rólunk mondták

"Tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek, aki elkötelezett,és munkájára igényes.Kiváló csapat, a vezetőkről pedig csak nagy betűkkel tudnék beszélni.Korrekt a dolgozókkal,fizetés időben ami a mai világban bizony sokat számít."

"Ez a munka hely a legjobb, ahol eddig dolgoztam mivel a fonokok is nagyon megertok es csalad centrikusak amiben csak tudnak segitenek. En az Arkadban dolgozom en imadok itt dolgozni mivel a harom fonokunk van es nem ugy bannak velunk mintt egy beosztottal hanem mintt egy barattal.
Az elozo munka helyemen nem foglakozott velem fonok hogy mi van velem es a csaladdal csak az volt a lenyeg dolgozzak a tobbit nem erdekelte. Egy a lenyeg itt nagyon jo dolgozni es en nagyon szeretek is es orromel megyek dolgozni mimden nap es ez a lenyeg!!
"

"A legprecízebb,legjobb,legbecsületesebb embereket alkalmazzák!!!!!!!!! Csak gratulálni lehet a Cégnek!!!!!!!!!!!!!!!"

"Tiszta ,kulturált,és profi munka kör,munka hely , a dolgozó takarítóknak megvan adva minden ahhoz hogy könnyebben elvégezzék a kiadott munkát, a munkatársak is barátságossak, segitőkészek, szóval egy családias környezetben dolgozhat,és ez mellet sok más mindent megtanulhat a dolgozó, a tisztasággal a takarítással kapcsolatban."