1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. Telefon: +36 1 414 0741

Cégünk nagy hangsúlyt fordít arra, hogy évente több nagyvárosban is egy-egy kiválasztott közintézményben az arra rászorulóknál egy ingyenes, jótékonysági nagytakarítást elvégezzen.

napi takarítás

Jelen esetben mind Budapesten, Pécsett és Szegeden is vannak olyan területeink, melyeket évi egy alkalommal meglátogatunk, és egy teljes körű szolgáltatást nyújtva, elvégezzük a munkálatokat.

Ezek az intézmények főként olyan területek, ahol fogyatékossággal élőkkel foglalkoznak, de van köztük óvoda is, ahol örömmel veszik jótékonysági kezdeményezésünket.

Ahol arról kapunk hírt, hogy valamilyen sportrendezvény keretén belül szintén támogatni lehet egyes területeket, csapatunk magas létszámmal mind a nevezési díj befizetésével hozzájárul ennek sikeres létrejöttéhez, illetve tevékenyen részt vesz a sportrendezvényen. 

A Horvát Service kiemelten támogatja a Csemete Alapítványt.

IMG 4151

 

Néhány gondolat az alapító, Snow Andrea tollából, kinek már két könyvének megjelenése is jelzi elhivatottságát:

Alapítvány szeretne színt, örömöt, nevetést vinni a kisgyermekek életébe, és mozgalmas életet, izgalmas élményeket nyújtani számukra. Más szóval, szeretnék az intézményeket a szerető családi otthonhoz hasonlatos hellyé tenni, és kis lakóikat a mások számára magától értetődő mindennapi kis örömökben részesíteni.

jótékony futás

Amellett, hogy cél az otthonokban élő súlyosan fogyatékos kisgyermekek életének jobbá tétele és a társadalomba történő integrálódásuk segítése, az Alapítvány másik célkitűzése a jótékonysági sport – a futás – a triatlon, mint adománygyűjtő modell népszerűsítése és bevezetése Magyarországon.

jótékonyfutás 2

Az Alapítvány kezdeményezése, a Team Heart – egy adománygyűjtő modell, ami komoly haladást ért el a jótékonysági futás, mint adománygyűjtés népszerűsítésében, és amely a futók és triatlonosok részére felhasználóbarát módon ad útmutatást, miként támogathatják megtett kilométereikkel közvetlenül a kiválasztott ügyet. A cél az, hogy a jó cél érdekében történő adománygyűjtést megvalósító eszközzé váljon, és hogy mindenkinek megmutathassák, mennyire jó érzés a sporttal egytemben másokról is gondoskodni!

 

2935104

 

Takarítói állás Budapesten és környékén

Szeretnél biztos, jól fizető munkát találni Budapest legnagyobb irodaházaiban, plázáiban vagy éppen boltjaiban?

Mi pontosan tudjuk, hogy partnereinknek olyan képzett higiénia szakemberekre van szükségük, akik már nem “csak” takarítók, hanem képesek valóban minőségi munkát végezni a legmodernebb eszközök segítségével! Ha rugalmas, a Te elvárásaidnak is megfelelő munkát keresel, csatlakozz hozzánk!

Kérd visszahívásunkat még ma, hogy megtaláljuk a számodra ideális feladatot!

Kérem adja meg a nevét(*)
Invalid Input

Telefonszám(*)
Invalid Input

E-mail cím(*)
Invalid Input

Ellenőrzőkód
Invalid Input

 

Rugalmas munkavégzés!

Főállást keresel, ahol biztos, kiszámítható jövedelemre tehetsz szert egy jól működő csapat tagjaként? Inkább másodállást szeretnél, ezért nem érsz rá bármilyen napszakban? Kizárólag éjszaka dolgoznál?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el az elképzeléseidet, és mi megtaláljuk számodra az ideális munkakört!

 

Modern, ügyfeleink igényeit kielégítő gépparkkal rendelkezünk,

Úgy gondoljuk, hogy minőségi munkát csak akkor várhatunk el Tőled, ha biztosítjuk számodra az ehhez szükséges eszközöket. Amennyiben nem rendelkezel megfelelő tapasztalattal gépeink használatához, természetesen segítséget kapsz megismerésükhöz, így hamarosan Te is magabiztosan használod majd őket!

Családi vállalkozásként indultunk, így számunkra kiemelten fontos, hogy csapatunk minden tagja számára megtaláljuk azt a munkakört, ahol a legtöbbet tudja nyújtani. Folyamatosan figyeljük a piacon megjelenő technológiai újításokat, és ha csatlakozol hozzánk, számodra is biztosítjuk a fejlődés lehetőségét!

Kik vagyunk?

Cégünk 1996 tavaszán alakult. Családi vállalkozásként indultunk, kitartó munkánk, fejlődésünk és az éppen aktuális trendek figyelembevételével sikerült olyan szintre emelni innovatív takarítási szolgáltatásainkat, hogy az évek során megrendelőink egymás után ajánlottak minket cégekhez.

Most már egész Magyarország területén végzünk takarítási munkálatokat.

Ennek oka cégünk megbízhatósága, mely ugyan egyre nagyobb létszámban működik, de a családias és egyben határozott munkamorál megtartására mindig nagy figyelmet fordítottunk. Állandóan figyeljük a legkorszerűbb technológiákat a piacon, illetve a mai elvárásoknak megfelelően ezeket leginkább egy környezettudatos látásmóddal is párosítjuk.

Köszönjük, jelentkezését, munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

 

Cégünk1996. tavaszán alakult. Családi vállalkozásként indultunk, kitartó munkánk, fejlődésünk és az éppen aktuális trendek figyelembevételével sikerült olyan szintre emelni innovatív takarítási szolgáltatásainkat, hogy az évek során megrendelőink egymás után ajánlottak minket cégekhez, így most már egész Magyarország területén végzünk takarítási munkálatokat.

Ennek további oka cégünk megbízhatósága, mely bár egyre nagyobb létszámban működik, de a családias és egyben határozott munkamorál megtartására mindig nagy figyelmet fordítottunk.

Állandóan figyeljük a legkorszerűbb technológiákat a piacon, illetve a mai elvárásoknak megfelelően ezeket leginkább egy környezettudatos látásmóddal is párosítjuk.

Kapcsolatunk nemcsak megrendelőinkkel működőképes, hanem beszállítóinkkal is már több éves múltot tudhatunk magunk mögött.

ISO 9001: 2008 szabványú minősítéssel is rendelkezünk.

Horvat Service Kft ISO 9001 cert HUN

Megrendelőinkhez kizárólag ajánlás útján kerülünk, mely szintén alátámasztja dolgozóink precíz, igényes hozzáállását a munkaterületeken való feladatok ellátásához.

Ennek az eredményes fejlődésnek köszönhetően elnyertük idén az „A” minősítést, mely a Magyarországon működő cégek igen magas elismerése, amit a pénzügyileg stabil, megbízható vállalkozások kapnak meg.

Opten Minosites 20150916

 

Nemrégiben megkaptuk a Fogyatékosság-Barát munkahely minősítést, hisz cégünk olyan dolgozókat is alkalmaz hosszú évek óta, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnának teljes értékű munkát elvégezni más munkáltatónál. Erre külön büszkék vagyunk, hisz mint épülettisztítással foglalkozó cég egyedüliek vagyunk Magyarországon, akik ezt elnyerték.

fogyatekossag barat elismeres

 

Fejlesztéseinkből engedjék meg, hogy néhányat kiemeljünk, melyek egyedülállóak Magyarországon:

 • saját gépparkkal rendelkezünk, így nem kell kölcsönzési időre várni, azonnali hatállyal tudunk időpontot egyeztetni egy megrendelés alkalmával
 • saját gumfree géppel csak mi rendelkezünk Magyarországon
 • összefüggő szolgáltatásként tudjuk nyújtani a Facility managment-et, mellyel egy átfogó szolgáltatás keretén belük, mind az összes takarítási területet lefedjük, illetve karbantartási és biztonsági szolgálatot is ellátunk egy szerződés keretén belül.

 

Amiért minket érdemes választani:

 • teljes körű mind napi, mind eseti megrendelés alapján zajló takarítási munkálatok
 • kiegészítő szolgáltatásainkkal átfogó tisztaságot tudunk teremteni, ilyenek például a teljesség igénye nélkül: rágógumi eltávolítás, alpintechnika, gépi szőnyegtisztítás, gép mozgólépcső takarítás, facality managment, kertrendezés, hóeltakarítás, higiéniai eszközök biztosítása.
 • Várjuk megkeresését, hogy egy cégére szabott ajánlattétel megkezdhessük a munkálatokat Önöknél!

Cégünkről még néhány információ:

 • országos szinten állunk megrendelőink rendelkezésére
 • közel 220 fős létszámmal működünk
 • 600 millió forintos minőségbiztosítással rendelkezünk

Szolgáltatásaink:

 • napi és kiegészítő takarítás minden területen és felületen
 • épületüzemeltetés, facility managment
 • higiéniai termékek biztosítása
 • mozgólépcső tisztítás
 • síkosságmentesítés
 • rágógumi eltávolítás gumfree technológiával
 • ablaktisztítás alpintechnikával
 • gépi szőnyegtisztítás
 • homlokzattisztítás
 • biztonsági szolgálat
 • rágcsáló és rovarirtás
 • kerttervezés, kivitelezés